Fra: Moyu

Cong's Design YueYing

49,00

YueYing er den første terning fra Cong's design, et nyt og spændende brand, produceret af Moyu. Cong har hjulpet med at designe flere af Moyu's tidligere terninger. YueYing er den 3. terning i Moyu's "Ying" serie, og en forbedret udgave af Moyu Liying med hensyn til drejninger og pop-up.

Størrelse: 5,7 x 5,7 x 5,7 cm.

Model/varenr.: d-063
Vægt: 0,2 kg
Lager: På lager

Udseende
Cong´s Design Yueying´s udsende er super lækkert den har klassiske Moyu klistermærker hvor alle farverne passer rigtigt godt sammen. Den har en smule afrundet edge og centerstykker, hjørnerne er næsten helt firkantede. Dens logo er også ret fedt det er et løg med solbriller.

Rotation
Cong´s Design Yueying drejer helt fint, den er ikke så hurtig, men den er lille og stabil. Den drejer med en dejlig glat og blød følelse. Den låser lidt en gang i mellem, men ellers virker den helt fantastisk. Den bliver meget hurtigere hvis man giver den lidt Lubix eller Maru Lube. Hvis ikke man løsner den er den helt umulig at skille ad.

Hjørneskæring
Cong´s Design Yueying´s hjørneskæring er meget god, den har 20° modsat hjørneskæring og har 45° almindeligt og mere med lidt kraft, det midterste lag hjørneskærer også en lille smule. Så overordnet set er hjørneskæringen ret god, men den låser dog en gang i mellem.

Er Cong´s Design Yueying god?
Denne her cube ser super lækker ud og drejer også okay. Den anbefales til folk der gerne vil have en god 3x3x3 cube, som ikke er så svær at kontrollere. Det eneste problem med denne 3x3x3 er at hjørnerne har caps, som godt kan falde af når man bruger den.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: