Fra: Moyu

Mini Moyu Weilong 54.5mm

49,00

Mini Moyu Weilong måler kun 54,5mm i stedet for 57mm som den originale Weilong, den har stadig samme glatte fornemmelse og hjørne-skærings evne som den originale. Mini Weilong drejer rigtig godt, laver sjældent pop-up og er bedre for OH-entusiaster og folk med små hænder.

Størrelse: 5,45 x 5,45 cm.

Model/varenr.: d-080_hvid
Vægt: 0,15 kg
Lager: På lager
15/09/2016

denne terning er en af de mindre terninger, hvilket gør at den er perfekt til at løse med én hånd, eller til folk med små hænder. den har en fantastisk smooth og solid fornemmelse, hvilket gør den rigtig god at dreje på. den har også en god cornercutting, så man locker ikke så nemt på den. Denne terning anbefaler jeg til folk med små hænder, eller til en der gerne vil løse terningen med én hånd.

19/09/2016

Denne terning passer perfekt til one-handed (OH) solves eller til folk med små hænder. Jeg bruger pt. denne terning til OH, den drejer super smooth og har okay corner cutting. Så hvis du leder efter en lidt mindre terning vil denne helt klart være et bud.

21/12/2016

Den er mega God har fået den af en ven men har meget små hænder så passer perfekt og jeg lavede min rekord en uge efter jeg fik den. Kan klart anbefales

Tilføj anmeldelse: