Fra: Moyu

Moyu Aofu GT 7x7

449,00

Moyu AoFu 7x7 GT er en fantastisk terning, den roterer rigtig nemt, er hurtig og virkelig smidig med en god hjørneskæring. Trods terningenens store størrelse, låser og popper den sjældent.

Størrelse: ca. 7 x 7 x 7 cm.

Bemærk: Vær forsigtig når du tager terningen i brug første gang, den skal lige køres lidt til, så hvis man er for hård ved den, risikerer den at poppe. Smøring og arbejde med cuben forbedrer dens ydeevne. Det anbefales at bruge et smøremiddel (f.eks. Lubix eller Maru Lube) for optimal ydelse.

Model/varenr.: d-081
Vægt: 0,35
Lager: Ikke på lager
Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.
19/09/2016

Denne 7x7 er uden tvivl den bedste på markedet, der er ikke særlig mange forskellige terninger at vælge i mellem når man når op til de større terninger. Denne version af AoFu'en er flad hvilket mange speedcubere foretrækker, mig selv i blandt. Det er bl.a. denne terning som den nuværende Danmarks Rekorden er sat på. Corner cutting er god for en 7x7, man skal ikke forvente lige så meget som på en 3x3. Som så mange andre big cubes bliver den bedre jo mere man bruger den. Så hvis du leder efter en 7x7 er denne helt klart bud. Den findes også i en pillowed version.

Tilføj anmeldelse: