Fra: Moyu

Moyu AoSu 4x4

49,00

Moyu Aosu 4x4 terning er efterfølgeren til den populære Weisu, der var meget populær iblandt speedcubers. Dog valgte nogle stadig Shengshou over den, på grund af dens hastighed. Det har Moyu løst med denne nye version, sammen med nogle andre problemer. Aosu’en er utrolig hurtig, har rigtig god hjørneskæring, popper ikke og de midterste lag låser aldrig. Terningen er den førende 4x4, og på trods af den høje pris er den det hele værd. Den kan anbefales til speedcubers der vil begynde at tage 4x4 seriøst. Størrelse: 62mm x 62mm x 62mm

Model/varenr.: d-046_hvid
Vægt: 0,2 kg
Lager: Kun få stk. tilbage

Udséende
Moyu Aosu er en meget flot terning, som de fleste moyu ternigner er. Den har afrundede kanter på alle stykker, og rigtig flotte klistermærker, der tilsammen giver en meget attraktiv terning at se på. Alle farverne er lyse og har god kontrast til hinanden. Klistermærkerne er også meget tykke, og de kommer ikke til at vise nogle tegn på brug.

Rotation
Rotationen på Moyu Aosu er meget glat, med en lidt ”crispy” fornemmelse. Den er utrolig hurtig, og kan nogle gange være lidt for hurtig. De to lag har præcis den samme fornemmelse og hastighed, hvilket gør den meget mere tilfredsstillende at løse. Når man får terningen lige ud af boksen drejer den ikke så godt, og er egentlig ikke bedre end en Shengshou, men man skal bare løse den et par gange og så bliver den meget bedre. Lock ups er heller ikke noget man får når man bare drejer den normalt.

Hjørneskæring
Moyu Aosu har nok den bedste hjørneskæring af nogen 4x4. Den kan skære et stykke uden problemer, og kan også komme over et stykke. Modsat hjørneskæring finder man desværre ikke noget af, men man har heller ikke rigtigt brug for det.

Mekanisme
Moyu Aosu har en gennemtænkt mekanisme, der gør terningen meget stabil. Grunden til det er at der ikke er nogle lufthuller inde i terningen der giver stykkerne mulighed for at rykke rundt inde i terningen. En god ting når man skal sætte terningen sammen er at selve mekanismen man ikke kan se udefra, er lavet af hvid plastik, så man nemt kan sortere dem fra.

Final Thoughts
Alt i alt ar Moyu Aosu en fantastisk 4x4. Den roterer glat og hurtigt, hjørneskærer rigtigt godt, og popper eller låser ikke. Det er helt klart den bedste 4x4 på markedet, og selvom at den er lidt dyr er den alle pengene værd.

13/01/2017

Moyu er bare godt

30/06/2017

Har brugt den sorte model af denne cube til min main, har derefter købt en hvid version, og den fungerer så fint at jeg ikke kan få nok af den. MoYu viser med nye cubes at de lever op til prisen på deres produkter.

12/04/2018

Jeg synes at moyu 4x4 er en rigte god cube og den er den beste jeg har prøvet i mit liv også sæl om jeg kun er 8 år

Tilføj anmeldelse:
spacer