Fra: Moyu

Moyu FengHuoLun

149,00

Moyu FengHuoLun er Moyus nyeste 3x3 shapemod, og er en efterfølger til Moyu Crazy LiYing. Terningen kaldes også en crazy windmill cube. Hvor Crazy LiYing er et shapemod af en fishercube, er Crazy Windmill et shapemod af en windmill cube. Terningen har en glat og hurtig rotation, og overraskende god hjørneskæring. Den er rigtig sjov, men også udfordrende, at løse, og den gode rotation gør den meget sjovere. Terningen har supercube egenskaber, hvilket betyder at midtstykkerne skal vende en bestemt vej, før den er løst. Det ville ikke ske på en normal 3x3, og giver terningen en ekstra udfordring. Størrelse: 57,5 x 57,5 mm.

Model/varenr.: d-069
Vægt: 0,15
Lager: Ikke på lager
Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.

Udseénde
Moyu FenghuoLun er en rigtig flot terning. Den har nogle virkelig flotte Moyu klistermærker, der både har flotte farver, og er af høj kvalitet. Det eneste negative er at de allermindste har en tendens til at falde af. Dette sker fordi at der ikke er noget som klistermærket kan gribe fat på, på grund af det meget lille overfladeareal. Men dette problem kan nemt løses med noget superlim. Det specielle design får terningen til at se meget interessant og spændende ud, og den kan tiltrække opmærksomhed, både fra cubers og non-cubers.

Rotation
Rotationen er meget glat, hurtig og en smule bumpende. Den bliver især glat, når man giver den noget smørelse. Man kan nemt fingertricke den, hvis man kan få fat i det lag man vil. Den glatte rotation gør terningens løsningsproces meget mere underholdende. Et problem er dog, at den glatte rotation, kan få lagene til at rykke sig lidt, så du ikke kan dreje dem før du har fået rettet dem op igen. Dette sker måske 2-3 gange, i løbet af et solve, og er ikke noget stort problem.

Hjørneskæring
Hjørneskæring på Moyu FengHuolun er lidt interessant. Det kan variere meget, på grund af de forskellige cubie-størrelser. På nogle sider kan den hjørneskære helt op mod 45°, men på andre sider kan den skære ca. 20° Det kan være et problem, da det kan være svært at se hvornår lagene sidder rigtigt, så den kan dreje. Men udover det er hjørneskæring 100% tilfredsstillende, da de fleste nok ikke vil forsøge at speedcube med den.

Løsningsproces
Dette shapemod af en 3x3x3 er rigtig sjov at løse. Det er en god udfordring, når man allerede ved hvordan en 3x3 fungerer. Terningen opfører sig også som en supercube, hvilket betyder at midterstykkerne skal vende en bestemt vej. Det er ikke et problem på en normal 3x3, og er en del af det der gør terningen sjovere at løse.

Final Thoughts
Moyu FengHuolun er en rigtig sjov terning. Løsningsprocessen er udfordrende, men tager ikke alt for lang tid. Den utroligt glatte og hurtige rotering, gør terningen meget sjovere at løse. Det kan tage noget tid at blive vant til den, og selv efter man har, er det stadigt sjovt at løse den nu og da. Supercube egenskaberne er noget man skal prøve at regne ud, hvis man ikke har prøvet det før. Alt i alt er Moyu FengHuolun en rigtig sjov terning, der kan anbefales til samlere, og folk der mangler en god udfordring.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: