Fra: Moyu

Moyu HuaLong

49,00

Moyu Hualong er en efterfølger til den populære Moyu WeiLong. Ligesom WeiLong har Hualong en utrolig drejehastighed. Terningen har en anti-pop mekanisme, der virker rigtigt godt, selv når man behandler den lidt hårdt. På grund af udseendet, og forbedret hjørneskæring, virker det som om at HuaLong er en efterfølger af WeiLong, med alle Aolong-seriens gode træk. Størrelse: 5,7 x 5,7 x 5,7 cm.

Model/varenr.: d-067
Vægt: 0,15 kg
Lager: På lager

Udseende
Æstetisk set er Moyu HuaLong en fantastisk terning. Den er flot, klistermærkerne er i høj kvalitet, og med lyse farver der står i god kontrast til hinanden. Stykkerne er meget afrundede, det ser både godt ud og øger hjørneskæring. Der er et flot Moyu logo på den hvide side, og det er ret resistent mod snavs, og falder ikke af.

Rotation
Moyu Hualong er utrolig hurtig, men også glat med en lidt ru fornemmelse og rotation føles meget let. Lige fra når man tager den ud af boksen, er den hurtigere end de fleste andre 3x3’er. Når man bryder den ind får den en glattere og glattere rotation. Hastigheden minder meget om en Weilong, men terningen har elle goderne fra AoLong serien. En god ide er at tage hele terningen fra hinanden, og rense alle stykker for plastik, der er gnedet af stykkerne. Det skal man nok gøre hver 2.-3. uge, i forhold til hvor ofte man løser den.

Hjørneskæring
Hjørneskæring på HuaLong’en er utrolig god, ligesom alle andre terninger fra Moyu. Normal hjørneskæring er nemt over 45°, og modsat er omkring et helt stykke, eller 30°. Selvom der er meget få der har brug for 45°’s hjørneskæring, men hvis en terning kan hjørneskære så meget, er det nemmere at hjørneskære små mængder, så terningen ikke låser nær ligeså ofte.

Mekanisme
Moyu HuaLong har en interessant mekanisme. Kanten ligner en blanding mellem Aolong, og WeiLong. Den han en tyk, lidt kurvet form i toppen, og har nogle torpedoer i bunden. Hjørnet ligner en lidt tykkere form af et AoLong hjørne, der er blevet afrundet lidt. De har også nogle huller i toppen, der hjælper med modsat hjørneskæring, og hjørnedrejninger.

”Final thoughts”
Alt i alt er Moyu HuaLong en fantastisk terning, med få problemer. Den er utrolig hurtig, hjørneskæring er utrolig, og den føles som en terning af høj kvalitet. Den er utrolig ud af boksen, og bliver bare bedre og bedre med tiden. Moyu HuaLong kan varmt anbefalse, til både speedcubers og samlere.

15/09/2016

Kan du lide hastighed? denne terning er helt klart præget af hastighed, og er en rigtig hurtig terning. den låner meget af designet fra en weilong v1, men er en lettere, hurtigere terning, med bedre cornercutting, og bedre reverse cornercutting. ud af boksen har den en let sandet fornemmelse, men det går væk efter man har slidt den lidt til. Denne terning er helt klart stadig en meget fornuftig terning, og kan helt klart anbefales!

Tilføj anmeldelse:
spacer