Fra: Moyu

Moyu Lingpo 2x2

99,00

Moyu Lingpo 2x2x2 terningen er godt konstrueret med en utrolig glat rotationsbevægelse. Perfekt hjørneskæring, anti-pop-system og rotationer med høj stabilitet. Justerbare skruer med let adgang som gør justering meget nemt. Terningen er velegnet til speedcubing. Moyu Lingpo 2x2 er blandt de bedste 2x2 speed cubes på markedet.

Størrelse: 5 x 5 x 5 cm.

Model/varenr.: d-060
Vægt: 0,2 kg
Lager: På lager

Udseende
Moyu Lingpo´s udseende er super lækkert, den har klassiske Moyu klistermærker, hvor farvene passer super godt sammen. Hjørnestykkerne er afrundet i midten, så man kan se skruen til at stramme og løsne. Man kan også se dens core som sjovt nok er hvid.

Rotation
Moyu Lingpo drejer rigtig godt. Den har en blød, rug og hurtig følelse. Den låser overraskende meget, når man tænker på at det er en Moyu, men når man lige har vænnet sig til det, så er den rigtig god.

Hjørneskæring
Moyu Lingpo har ikke ligefrem verdens bedste hjørneskæring ca. 20° modsat og lidt over 45° almindeligt, hvis man bruger lidt kræfter. Så overordnet er hjørneskæringen okay, men den låser ret meget.

Er Moyu Lingpo god?
Denne her cube ser rigtigt lækker ud og så drejer den super fantastisk. Den anbefales til folk, der gerne vil have en 2x2x2, som føles og drejer godt og som ikke syntes, at hjørneskæring er det vigtigste.

23/10/2015

Mega vild, spinner godt og laver hjørneskæreing på 45 grader. Popper aldrig. Køb den hvis du vil prøve 2x2, kan klart andbefales!

08/05/2016

Da jeg købte den og fik den ud af kassen tænkte jeg: WOW! Det er en top-kvalitets 2x2 og hvis du skal have en 2x2 vil jeg nok sige at du skulle købe den her! Den popper aldrig, og den er vildt hurtig! Jeg fik min nye PB med den som er på 3.79 sekunder! Så den kan klart anbefales!

24/04/2017

God terning fra når man åbner den til et år efter startet med rekorden på 3.37 til et års træning og kom en på 0.57 så køb den får gode tider:)

01/10/2017

Fik den i gave og den er bare god. Corner cutting er 45° begge veje. Den corner twister ikke. Den er bare god.

Tilføj anmeldelse: