Fra: QiYi

QiYi Galaxy Megaminx Concave

99,00

Galaxy Megaminx fra Qiyi er den nyeste og en af de bedste megaminx. Den er udstyret med en bred vifte af forbedringer i forhold til tidligere megaminx terninger, det er med til at gøre den til en af de mest sofistikerede megaminx cube på markedet i dag. Hjørne skæring er fremragende og terningen forbliver stabil, selv når den løses hurtigt, fantastisk ydeevne.

Flere forskellige versioner er tilgængelige for X-Man Galaxy Megaminx, men alle har den samme kerne og indre struktur. Forskellen ligger i de ydre brikker i puslespillet, som er modulopbygget og kan byttes til andre caps. Denne version har en ydre overflade, der er concave(siderne er let buet indad).

Model/varenr.: d-128
Vægt: 0,25 kg
Lager: På lager
15/09/2016

Dette er en rigtig god megaminx fra QiYi, hvis man havde problemer med at holde fast på en normal flad megaminx, så har Galaxy megaminxen forskellige styles at tilbyde. Den concave version giver et bedre grip end den flade megaminx. Det kræver ikke noget særligt at få denne megaminx til at være god i forhold til mange ældre versioner fra andre brands hvor man ska florian modde dem før de bliver okay. Vil helt klart anbefalde denne megaminx, hvis det concave design ikke er tiltalende er der også en flad og en sculptured version. Jeg har lavet en videobedømmelse hvor man kan se performance af denne megaminx https://www.youtube.com/watch?v=g8e1GLFbWB8

Tilføj anmeldelse:
spacer