Fra: QiYi

QiYi Galaxy Megaminx Sculpted

99,00

Galaxy Megaminx fra Qiyi er den nyeste og en af de bedste megaminx. Den er udstyret med en bred vifte af forbedringer i forhold til tidligere megaminx terninger, det er med til at gøre den til en af de mest sofistikerede megaminx cube på markedet i dag. Hjørne skæring er fremragende og terningen forbliver stabil, selv når den løses hurtigt, fantastisk ydeevne.

Flere forskellige versioner er tilgængelige for X-Man Galaxy Megaminx, men alle har den samme kerne og indre struktur. Forskellen ligger i de ydre brikker i puslespillet, som er modulopbygget og kan byttes til andre caps. Denne version har en ydre overflade, der er sculpted(brikkerne har små fordybninger).

Model/varenr.: d-130
Vægt: 0,35 kg
Lager: På lager
19/09/2016

Dette er en rigtig god megaminx fra QiYi, hvis man havde problemer med at holde fast på en normal flad megaminx, så har Galaxy megaminxen forskellige styles at tilbyde. Denne version har sculptured brikker, det minder lidt om dayans ridges så hvis man gerne vil have lidt ekstra grip på sin megaminx er denne et super godt bud. Det kræver ikke noget særligt at få denne megaminx til at være god i forhold til mange ældre versioner fra andre brands hvor man skal florian modde dem før de bliver okay. Vil helt klart anbefalde denne megaminx, det er en af mine foretrukne megaminx'er.

19/09/2016

Super god terning. Bedste megaminxs jeg har prøvet. Jeg gir den ikke fem stjerner fordi ingen terning er Perfect

26/01/2018

Denne puzzle er nok den bedste megaminx på denne hjemmeside, og hvis man ikke kan holde ordenligt fast på en normal megaminx så vil man nok ikke have problemer med denne, med det sagt er der et problem ved den, den reverse koster catches, det er derfor den ikke har 5 stjerne.

Tilføj anmeldelse:
spacer