Populær
Fra: QiYi

QiYi Valk 3

149,00

Valk 3 er blevet udråbt som den førende speedcube fra den populære terning producent Qiyi / MoFangGe og er personligt godkendt af den kendte speedcuber Mats Valk. Den er hurtig og har en smidig drejning, hjørne skæringen er rigtig god og låser sjældent

Størrelse: 5,5 x 5,5 x 5,5 cm.

Model/varenr.: d-132
Vægt: 0,2 kg
Lager: På lager
22/09/2016

Super hurtig terning! Den havde for mit vedkommende en del fjeder lyd, men dette kan hurtig fjernes ved at man smører fjederne med f.eks. Lubix smøremiddelet. Corner cutting er helt fantastisk, 45 grader normalt og næsten linje til linje reverse. Personligt kan jeg godt forstå hvorfor Mats Valk personligt har godkendt denne terning da den er en af de bedste 3x3 terninger på markedet. Klistermærkerne er af meget høj kvalitet og har nogle gode farver. Med dens lidt mindre størrelse end andre terninger kan den være perfekt til en hånds løsning. Jeg har lavet denne video anmeldelse af terningen. https://www.youtube.com/watch?v=0s7wK3JH_gc

23/09/2016

Denne terning er uden tvivl en af de mest hurtige terninger jeg nogensinde har prøvet, og dette var lidt et problem i starten. men efter at jeg fik den smurt godt med noget traxxas 50k smørelse, fik jeg den gjort langsomt nok til at kontrollere. Denne terning er virkelig smooth, og har en meget stabil fornemmelse. Den er en lidt mindre terning, og har samme størrelse som en Cong's Design Meiying. Denne terning kommer også med efter min mening de bedste stock klistermærker jeg nogensinde har set, og kommer i nogle meget fine Half-bright farver. Denne terning anbefales til seriøse Speedcubere, da den helt klart er en af de aller bedste der er på markedet. den kan også anbefales til folk med mindre hænder, eller til folk der godt kan lide at løse 3x3 med én hånd.

19/04/2017

Dette er en god 3x3 professorterning fra Qiyi, kan varmt anbefales, både til begyndere, da jeg selv er begynder til professorterninger. Hilsen Jonas.

04/05/2017

Har lige fået den og den er bare fantastisk! Den drejer rigtig godt men fjedrene larmer dog lidt. Kan klart anbefales!

31/05/2017

Denne her 3x3 er den bedste 3x3 jeg har haft. Corner cut og hastighed er super på denne terning. Den kan helt anbefales.

03/01/2018

Denne terning er rigtig god og den er behagelig at dreje på god cornercut god indpakning det er pengende værd!!!

14/01/2018

Rigtig god terning! Det tager lidt tid for at vende sig til den, men helt sikkert god terning. Du ville nok opleve lockup's, hvis du kører alt for aggressivt med den, men eller en rigtig god terning ;)

02/06/2018

Super lækker 3x3. Har brugt min fast i et halvt år. Den kræver ikke justering ud af boksen, hvis du er begynder. Næste step ville være lidt marulube ned imellem. God følelse i hånden. Stabil uden at være langsom. Har også en moyu men den er meget flydende. Ball føles bedre. Klart den bedste jeg har prøvet. Har ikke prøvet storebror med magneter endnu, men den lover også godt.

21/12/2018

Fantastisk terning. Det er helt klart min main, også ud af boksen. Jeg har ikke haft tiden til at smøre den, men når jeg for smurt den, så ved jeg den bliver god.

Tilføj anmeldelse:
spacer