Maru Lube

35,00

Maru Lubricant er et rigtig godt smøremiddel, som får din cube til at køre som en drøm. Dette smøremiddel til speed cubes er utrolig effektivt. Du skal kun bruge nogle få dråber og din cube vil køre rigtig godt. Maru lube er særdeles velegnet til at optimere ydelsen på speedcubes.

Indhold: 10 ml

Model/varenr.: d-004
Vægt: 0,05 kg
Lager: På lager
11/06/2016

Jeg har 2 mega langsom cubes og efter med Maru Lube kun de over 10 grader hjørne skæring og kørte sindsyg hurtig men virker ikke så godt på speed cubes men kan anbefales.

06/09/2016

Dette er et rigtig godt smøremiddel til big cubes, specielt terninger som 4x4 og 6x6, et par dråber Maru Lube gør store underværker og kan helt klart anbefales til folk som ikke har den store erfaring med at smøre speedcubes eller bare gerne vil gøre deres big cubes lidt hurtigere. Det er dog værd at nævne at man skal smøre sine terninger mere ofte med dette smøremiddel end med andre.

24/06/2019

Maru live er virkelig godt. Det eneste problem er at smøremidler tørrer rigtig hurtigt ud. Det vil sige at din terning skal smøres flere gange og tøres af på brikkerne

Tilføj anmeldelse: