Fra: Yuxin

Yuxin 5x5

79,00

Yuxin 5x5x5 speedcube har en imponerende teknik, som leverer en perfekt jævn drejning uden lockups. Yuxin 5x5 er en hurtig speed terning, den har nogle unikke ting fra Yuxin herunder split stykker, der foldes over hinanden for, at skabe en naturlig skinne. Den teknik leverer en utrolig glat drejning, samtidig med at den reducerer eller eliminerer chancerne for popping i væsentlig grad. Florian inspirerede stykker som fuldender terningen for forbedret hjørne skæring og nøglen til at sænke dine tider. Fremragende værdi for pengene.

Størrelse: 6,3 x 6,3 x 6,3 cm.

Model/varenr.: d-086
Vægt: 0,25 kg
Lager: På lager
20/09/2016

denne 5x5 er helt klart den bedste 5x5 jeg nogensinde har prøvet! den er hurtig, rigtig smooth, og så larmer den heller ikke så meget! der er ikke meget at sige om den andet end at den 100% er pengene værd! anbefaler denne terning til alle der gerne vil lave 5x5 med et smil :)

30/06/2017

Denne cube er den bedste 5x5 der er på markedet. Har selv både sort, hvid og stickerless. Den sorte model virker hurtig, men lidt ustabil pga. det. Den hvide model er lidt langsommere, men meget stabil. Den stickerless version er helt klart min favorit - også min main - den er en god blanding af den sort- og den hvide model, hurtige i de inderste lag, god cornercutting i forhold til størrelsen og super dejlig følelse på det yderste lag. et plus mere på stickerless, er jo at den ser brand godt ud uden stickers!

Tilføj anmeldelse: