Shengshou 9x9x9

759,00

Shengshou 9x9 speed cube er pålidelig og i god kvalitet. Perfekt til samlere, der også ønsker en fremragende speedcube. Mekanismen giver mulighed for ekstremt glat rotation, god forebyggelse af lock-ups og hjørne skæring. Brikkerne er støbt af plastik i høj kvalitet. Justerbar, så du kan ændre fastheden til at passe din stil. Der medfølger et komplet sæt ekstra fabriks klistermærker.

Model/varenr.: d-037
Vægt: 0,8
Lager: Ikke på lager
Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.

Shengshou 9x9 spped cube er pålidelig og i god kvalitet. Perfekt til samlere, der også ønsker en fremragende speedcube. Mekanismen giver mulighed for ekstremt glat rotation, god forebyggelse af lock-ups og hjørne skæring. Brikkerne er støbt af plastik i høj kvalitet. Justerbar, så du kan ændre fastheden til at passe din stil. Der medfølger et komplet sæt ekstra fabriks klistermærker.

Størrelse: 9,2 x 9.2 x 9,2 cm.

Vægt: 550 gram

Bemærk: Det anbefales at være forsigtig første gang du drejer på terningen, da den lige skal køres til. Den har fået smørrelse fra fabrikken, som skal blandes rundt og smørre cuben. Hvis du drejer for voldsomt, vil terningen falde fra hinanden, og det kan godt være svært at samle den igen.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: