Dayan Pyraminx

39,00

Dayan Pyraminx er en meget interessant terning, da det er den første der er udkommet fra Dayan i flere år. Af den grund ville man forvente at den havde de samme Dayan kvaliteter fra deres tidligere terninger, hvilket den absolut har. Rotation er glat og hurtig, hjørneskæring er imponerende for en pyraminx, den popper ikke så ofte, men kan godt låse nogle gange. Lige ud af boksen er rotation lidt hård, men efter smørelse bliver den meget bedre. Dayan Pyraminx kan anbefales til både samlere og speedcubere.

Størrelse: 9,8 x 9,8 x 9,8 cm.

Model/varenr.: d-080
Vægt: 0,15 kg
Lager: Kun få stk. tilbage

Udséende
Dayan Pyraminx ser ret flot ud. Den har meget afrundede stykker, der giver et lille hul i midten af hver side. Lige ud af boksen virker det som om at kanterne er for store, hvilket gør at den ser meget ustabil ud. Det er meget nemt at fikse: man skal bare stramme skruerne lidt. Det hjælper også med pops, hvilket pyraminxen gør nogle gange. Klistermærkerne er standard fra Dayan, og de er meget tynde med lidt kedelige farver. På den gule side sidder et lille Dayan logo, som ser ret fint ud.

Rotation
Ud af boksen har Dayan Pyraminx en meget bumpende rotation. Den er ikke særlig rar at dreje på, og lidt demotiverende at skulle løse. Når man smører den, med f. eks. Lubix, eller Maru Lube, bliver rotationen meget glat. Hvis man tager kuglelejet ud bliver den meget glat og hurtig, men også lidt svær at kontrollere. Spidserne er lidt svære at kontrollere, og kan godt flytte sig, når man ikke vil have det.

Hjørneskæring
Dayan Pyraminx har virkelig god hjørneskæring, for en pyraminx. Den kan skære op til 40° normalt, og over 30° modsat. Hjørneskæring er også meget nemt at gøre, og gør det lidt sværere for pyraminxen at låse, så algoritmer går ret let.

Final Thoughts
Alt i alt er Dayan Pyraminx en ret god pyraminx, der måske ikke er ligeså god som Moyu's, men bedre end en ShengShou. Rotation er glat og hurtig og hjørneskæring er imponerende. Den popper en gang imellem, og kunne være mere stabil. Selvom Dayan Pyraminx nok ikke er den bedste pyraminx på markedet er den værd at købe, da det er den første terning, der er udkommet fra Dayan i flere år. Terningen kan anbefales til både samlere og speedcubere.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: