Fra: Dayan

Dayan Zhanchi 2x2 V2 50 mm (sort)

49,00

Dayan Zhanchi 2x2x2 er en af de bedste på markedet, den har afrundede hjørner som gør den meget hurtig og meget stabil. Lagenes rotationer er glatte og kontrollerbare. Super hurtig og perfekt til speedcubing. Dayan Zhanchi med sort baggrund.

Bemærk: Denne speed cube anbefales ikke til begyndere, men til øvede cubers. Hvis du ikke justerer fastheden på cuben er der stor risiko for at den falder fra hinanden.

Størrelse: 5 x 5 x 5 cm.

Model/varenr.: d-034-sort
Vægt: 0,17 kg
Lager: På lager
20/09/2016

denne 2x2 er den bedste 2x2 jeg nogensinde har prøvet! den er smooth, har en dejlig størrelse, og er helt klart en terning der er oppe i toppen! denne 2x2 kan anbefales til alle der står og mangler en ny 2x2 :)

02/04/2017

Denne cube er fantastisk! efter de første 500 gange jeg løste den var den god nok, men så poppede den, og jeg kunne ikke samle den, efter noget tid tog jeg mig samen og fik den samlet. men den poppede igen og igen og igen. jeg besluttede mig for at tage den helt fra hindanden, så der ikke var to stykker der hang sammen. jeg smurte plastikket under spendeskiven, og over fjederen, og sener inde i midten. Jeg fik kørt smørelsen rundt, og nu er den bare den bedste! Denne cube har fået mig fra min tidligere record af 12 sec. til til 3,8 sec.

04/05/2017

Denne terning er super hurtig og glat, men hvis man ikke justerer dens tension, popper den MEGET let, jeg anbefaler man strammer tensionen med en helt normal skruetrækker ca. 2 gange rundt.

Tilføj anmeldelse: