Fra: Gans

Gan 356 Air UM

399,00

Dette produkt er udgået og blevet erstattet af Gan 356 Air SM

GAN 356 Air UM er en magnetiseret GAN 356 Air Ultimate, den er verdens første masseproducerede magnetisk 3x3 cube. GANS har brugt den fremragende GAN 356 Air Ultimate som base terning og kombineret den med magnetisme, det giver en fantastisk let og stabil terning. Magneterne reducerer lockups ved at give en mere præcis drejning. GAN 356 Air UM Edition har ORACAL Full Bright klistermærker, lilla GES fjedre er monteret og der medfølger fjedersæt i S-serien GES (rød, gul, orange) og G-serien GES (transparent, blå, lilla). Du får også Gan Air Ultimate Edition samler kort og en original GAN beskyttende pose i blå med.

Størrelse: 5,6 x 5,6 x 5,6 cm.

Model/varenr.: d-162
Vægt: 0.075
Lager: Ikke på lager
Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.
26/04/2017

Hvis man er interesseret i magnetiske terninger er denne et rigtig godt bud! Rigtig god terning, der har mange forskellige muligheder for set-up også selv om den kommer god når man får den. Jeg har sat min op med de grønne GES nuts, men jeg anbefaler at man selv leger lidt rundt med dem, så man kan finde det bedste set-up for en selv. Jeg har lavet en videobedømmelse så man kan se hvordan terningen performer: https://youtu.be/fq-7zHZ2UkQ

07/05/2017

Fantastisk puzzle!!! Ved ikke rigtig om den er alle pengene værd men den er meget god!! Fantastiske kvalitet klistermærker. Magneterne er ikke en joke, de gør cuben meget mere stabil! Connercutting er fantastisk og den er virkelig smooth!!

Tilføj anmeldelse: