Fra: Gans

Gan 356s V2 Advanced

195,00

Gan 356 fra Ganspuzzles er den førende 3x3 terning på markedet. Ud fra navnet skulle man tro at det var mini-version af Gans 357, men det er den overhovedet ikke. Mekanismen er fuldstændig anderledes, og gør den til et stort step-up fra den tidligere version. Rotation er meget glat og hurtig, med en lidt ru fornemmelse. Normal hjørneskæring er langt over 45°, og modsat hjørneskæring er over et helt stykke, uden at man rigtigt skal bruge nogle kræfter. Den låser sjældent, og er nærmest umulig at poppe. Størrelse: 56 x 56 x 56mm

Model/varenr.: d-073
Vægt: 0.250
Lager: Ikke på lager
Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.

Indpakning
Indpakningen er normalt ikke noget man snakker om i en anmeldelse, men med denne terning er indpakningen virkelig god. Den kommer i en gennemsigtig plastikboks, og har en lille manual med, hvor der står noget om terningen, og der står også alle OLL´s og PLL´s skrevet ned i den.

Udseende
Gans 356 er en ret flot terning. Dens stykker har nogle interessante former. Hjørnestykkerne er helt firkantede, uden nogle afrundede kanter. Kantstykkerne er afrundet ind mod midten, og midtstykket har nogle små afrundede hjørner. Noget af det mest opmærksomhedsvækkende er at midterstykkernes klistermærker er helt runde. Dette er noget Gans startede med, med deres Gans 357. Selve klistermærkerne er af god kvalitet og har en god kontrast.

Rotation
Gans 356 har en meget glat, og hurtig rotation. Terningen har en fornemmelse der er lidt svær at beskrive. Når man drejer den langsomt er den utrolig glat, men når man drejer den hurtigt har den en lidt ”sandy” fornemmelse. Den er også meget stille, i forhold til f. eks. en HuaLong.

Hjørneskæring
Hjørneskæring er virkelig god på Gans 356. Normal hjørneskæring er langt over 45°, men det tager flere kræfter end de fleste andre moderne terninger. Til gengæld er modsat hjørneskæring den bedste af alle andre terninger. Den kan skære over et helt stykke, uden at du skal bruge nogle kræfter på det.

Mekanisme
Gans 356 har en ret revolutionerende mekanisme. Det mest bemærkelsesværdige er, at selv mekanismen er lavet af en anden plastik end stykkerne. Det skulle meget gerne være en plastik af højere kvalitet. Noget andet interessant er at man kan lægge vægt ind i hjørnestykkerne, hvis man har nogle små bolte der passer. Terningen har også en utrolig anti-pop mekanisme. Den er så god at det er svært at tage stykker ud. Terningen har også den normale Octopus-core, som Gans har udviklet, og brugt siden Gans III. Coren er dog blevet forstærket, for den er nu lavet af metal. Det fikser et problem der har været tidligere, hvor coren har kunne flexe, så terningen bliver ustabil.’

Final Thoughts
Gans 356 er en fantastisk terning, og fortjener al den anerkendelse den får, lige for tiden. F. eks. bruger Feliks Zemdegs den som sin main. Gans har nu overtaget pladsen som den bedste 3x3, en plads som Moyu plejede at holde sikkert.

26/07/2015

super fed terning,, huritg levering samt god indpakning,,,,

28/10/2015

Den kører skide godt, i skal købe den i den her model

08/11/2015

Den er god til hjørne skæringer.Den er hurtig og solid. :)

25/01/2016

Den er sygt god og har mega god hjørneskerning og god Coner cuting og fed indpakning hvor der står alle oll og pll skrevet ned i den

09/02/2016

den er mega nice og flot, god og hurtig og go corner cutting. mega solid, god inpakning og hurtig fragt.

10/02/2016

Wow, helt fantastisk terning, køre næsten helt lydløst, cutter hjørner helt voldsomt hvis du instiller den rigtigt, bedste cube jeg har haft, og den levering! Damn god service <3

24/04/2016

pisse god terning hvis man ikke køber den så har man begået en livsfejl

27/04/2016

Det er den bedste cube i hele verdens pisse hurtig levering og god inparkning

18/06/2016

Wow! Lige ud af kassen er det den bedste 3x3 jeg nogensinde har prøvet! Det er en meget fin indpakning og hurtig levering! Kan klart anbefales til gode eller mellemgode cubers!

15/09/2016

Denne terning er helt klart en af mine favoritter, da den har en rigtig dejlig smooth fornemmelse. den locker ikke, og den er helt klart af god kvalitet. Gans har også en rigtig god kvalitetskontrol, hvilket gør, at alle terningerne kommer med en meget ens kvalitet, hvilket også gør at man kan være sikker på at få noget der duer. når man får den, kommer den i en fin plastic æske, som også kan bruges til at vise den frem. Denne terning kan helt klart anbefales til folk der gerne vil have fingerene i en kvalitets terning!

Tilføj anmeldelse: