Fra: QiYi

QiYi MoFangGe Thunderclap

49,00

Qiyi Thunderclap 3x3 er en utrolig hurtig terning, den har en glat rotation og rigtig god hjørneskæring begge veje. Klistermærkerne er i en god kvalitet og i pæne farver. Terningen har en god anti-pop mekanisme og lockups er meget sjældne. Der medfølger en fin stof-pose til støvfri opbevaring. Fås i sort, hvid og stickerless.

Størrelse: 5,6 x 5,6 x 5,6 cm

Model/varenr.: d-078
Vægt: 0,2 kg
Lager: På lager
09/06/2016

Dette er en virkelig god terning. Er i hvert fald anbefalet til alle, der prøver at blive hurtigere, om man så har en average på 20 eller 50.

15/09/2016

denne terning er helt klart stadig en terning i toppen. den er nem at sætte op, og man kan sætte den op på forskellige måder så at den passer til hver person. ud af boksen er den meget hurtig. efter den er slidt til, og smurt med en tungere lube, bliver den meget smooth, og nem at kontrollere. cornercutting er også helt i toppen, og er ikke noget man skal bekymre sig om. Denne terning er uden tvivl rigtig god til prisen, og kan selv konkurrere med de andre terninger, som koster meget mere end denne.

17/02/2017

Ekstremt god terning i starten, men efter noget tid bliver den meget sand-agtig cube. Man skal bare altid huske at smøre den, ellers fungerer den ikke optimalt, corner cutting er fantastisk, men popper relativt tit, men det gør stort set alle cubes.

28/02/2017

Fantastisk Rubiks Cube, har aldrig haft så god en før

Tilføj anmeldelse: