Fra: Yuxin

Yuxin Unicorn 3x3

49,00

Yuxin 3x3 er en meget spændende terning, da firmaet kun har lavet én terning før denne. Ud af boksen roterer og hjørneskærer den ligeså godt som en AoLong, og den bliver bare bedre efter smørelse og ”breaking in”. Rotation er glat, men lidt ru og hjørneskæring er over 45° normalt, og lidt over 30° modsat. Yuxin 3x3 er en fantastisk terning, især til prisen. Den kan anbefales til både begyndere og mere erfarne speedcubers. Størrelse: 57mm x 57mm x 57mm.

Model/varenr.: d-065
Vægt: 0,15 kg
Lager: På lager

Udséende
Yuxin 3x3 er en ret attraktiv terning. Den har meget afrundede stykker, og ligner lidt en Gans med afrundede hjørner. Klistermærkerne har et mat finish, hvilket er noget man ikke ser særligt ofte og det ser rigtigt godt ud. Den har også et meget flot logo. Klistermærkernes farver er de normale ShengShou, Dayan og Gans farver.

Rotation
Yuxin 3x3 roterer meget hurtigt og glat. Den har en lidt sandet fornemmelse når man drejer den langsomt, og når man drejer den hurtigt får den også en lidt bumpende fornemmelse. Ud af boksen er den hurtigere end de fleste andre 3x3’ere. Hvis man skifter fjedrene ud er den meget hurtigere, og popper stadig ikke.

Hjørneskæring
Hjørneskæring er ca. det samme som på en AoLong. 45° er meget nemt, og modsat kan den skære omkring 30°. Det er også meget nemt at skære på den, hvilket gør at terningen sjældent låser. Alt i alt er hjørneskæringen ikke noget specielt, men det er også alt hvad man nogensinde ville have brug for.

Mekanisme
Mekanismen af Yuxin 3x3 ligner meget en AoLong, hvilket forklarer hvorfor deres fornemmelser er så ens. Yuxin’ens mekanisme er lidt mere firkantet, og har nogle underlige bumper på ydersiden, den virker som en slags torpedoer, der holder terningen bedre på plads. Anti-pop mekanismerne virker også rigtig godt, og terningen er meget svær at poppe.

Final Thoughts
Alt i alt er Yuxin 3x3 en rigtig fin terning, især til prisen. Den ser godt ud, selvom farverne på klistermærkerne kunne være flottere, den roterer hurtigt og glat, med en lidt ru fornemmelse. Hjørneskæring er alt man nogensinde ville have brug for, den låser sjældent og popper aldrig. Yuxin Unicorn 3x3 kan anbefales til både begyndere, speedcubers og samlere.

07/07/2016

FANTASTISK MEGA GOD KØB DEN VIS I SKAL HAVE EN 3x3 CUBE ELLERS BEGÅR I EN LIVSFEJL

14/07/2016

super god cube, den skal dog have en smule lube før den bliver god

Tilføj anmeldelse: